Fast Info

Η φωτογραφία μου
Ο πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ Καστοριάς έχει αναλάβει προεκλογική δράση. Κατεβαίνει με δυο υποψηφίους (Την Σανοπούλου Σοφία και τον Ιωαννίδη Νίκο).Τα πρόσωπα επιλέχθηκαν με βάση τον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν και όχι με βάση την πολιτική εμπειρία τους ή την κοινωνική επιρροή τους.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το Ε.ΠΑ.Μ. δυναμώνει την φωνή του..

Σήμερα ο πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ. Καστοριάς παρέλαβε το προεκλογικό υλικό και άρχισε να το μοιράζει στην ντόπια κοινωνία. Το προεκλογικό υλικό περιλαμβάνει συμπτυγμένα την βασικη πολιτική που θέλει να ακολουθήσει το μέτωπο,δηλαδή με ποιόν μηχανισμό μπορεί η Ελλάδα να βγεί απο το Ευρώ και να στηρίξει το εθνικό της νόμισμα καθώς και τα 25 βασικά μέτρα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να στηθεί μια ανεξάρτητη οικονομία της οποίας τον έλεγχο θα έχει η Ελλάδα.. Κάντε έναν κόπο να το διαβάσετε ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτή τη πολιτική είναι μια πρόταση που θα σας προβληματίσει όσο κι αν είστε αντίθετοι ακόμα και υπέρ του μνημονίου!!

Ο Νίκος Ιωαννίδης έδωσε ραδιοφωνική και τηλεοπτική συνέντευξη στον Αντώνη Παραρά ενώ άυριο θα δώσει και η Σοφία Σανοπούλου. 

Επίσης καταφέραμε και βρήκαμε μέρος για να στεγάσουμε ένα εκλογικό κέντρο και μάλιστα σε κεντρικό σημείο της πόλης,όπου όποιοι επιθυμούν μπορούν να μάθουν για το Ε.ΠΑ.Μ. και το ΟΧΙ.. Απο αύριο εκεί θα είναι το στέκι μας μέχρι τις εκλογές.. Κερνάμε και καφέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου