Fast Info

Η φωτογραφία μου
Ο πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ Καστοριάς έχει αναλάβει προεκλογική δράση. Κατεβαίνει με δυο υποψηφίους (Την Σανοπούλου Σοφία και τον Ιωαννίδη Νίκο).Τα πρόσωπα επιλέχθηκαν με βάση τον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν και όχι με βάση την πολιτική εμπειρία τους ή την κοινωνική επιρροή τους.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αντιπροσωπεία του Πυρήνα Καστοριάς στα Γιάννενα

Αύριο (28/4), ο Δημ Καζάκης θα βρίσκεται στα Γιάννενα προκειμένου να μιλήσει εκεί. Το Ε.ΠΑ.Μ. Καστοριάς θα στείλει ομάδα αντιπροσώπευσης. Όσοι θέλετε και μπορείτε, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή ώστε να κανονίσουμε ώρα και αυτοκίνητα.
Η Ομιλία είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 19:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "DULAC".. Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε στο epam-kastorias@hotmail.com την πρόθεσή σας με ένα "ΝΑΙ θα έρθω" και πείτε μας επίσης αν έχετε συνοδούς,αν μπορείτε να διαθέσετε αυτοκίνητο και ποια ώρα σας βολεύει να ξεκινήσουμε απο Καστοριά.
Προτείνουμε γύρω στις 16:00 με 16:30.
Σημείο αφετηρίας η Νομαρχία Καστοριάς όπου θα μαζευτούμε. Η ώρα μπορεί να αλλάξει φυσικά ανάλογα με τις συμμετοχές και τις επιθυμίες σας, οπότε έχετε το νού σας στο blog για τυχόν νεότερη ενημέρωση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου